Zeilvakantie 16-20 jaar slider foto 01

Zeilvakantie 16-20 jaar

Beleef met ons je ultieme vakantie, waar je de rest van het jaar nog over napraat.
Een week vol ontspanning, zon, zeilen en veel nieuwe vrienden.

Boek nu
Zeilvakantie 16-20 jaar slider foto 02

Zeilvakantie 16-20 jaar

Beleef met ons je ultieme zeilvakantie,
waar je de rest van het jaar nog over napraat!

Boek nu
Zeilvakantie 16-20 jaar slider foto 03

Zeilvakantie 16-20 jaar

Beleef met ons je ultieme zeilvakantie,
waar je de rest van het jaar nog over napraat!

Boek nu
Zeilvakantie 16-20 jaar slider foto 04

Zeilvakantie 16-20 jaar

Beleef met ons je ultieme zeilvakantie,
waar je de rest van het jaar nog over napraat!

Boek nu

Zeilvakantie 16-20 jaar

Wij zijn van mening dat een ideale vakantie bestaat uit een juiste balans tussen actie en ontspanning. Gelukkig is zeilen daar het ideale middel voor! Een week lang trekken wij er elke dag op uit met onze valken en gaan we dorpjes in de omgeving bezoeken of relaxen en zonnebaden op een van de omliggende eilandjes.

Elke dag zeil je met een andere instructeur en deelnemers in een valkje de Friese wateren over. Zo leer je iedereen goed kennen en leer je elke dag weer nieuwe kneepjes van het zeilen. Aan het eind van de dag kom je met de hele groep weer bij elkaar en delen we onze nieuwe ervaringen met elkaar uit onder het genot van een heerlijke maaltijd. De avonden besteden wij het liefst met avondspellen, een theorielesje of een dropping. Voelen we de wind nog waaien? Dan kunnen we het vaak niet laten nog even te gaan nachtzeilen. Afhankelijk van de hoe de wind staat zullen wij ook een keer een langere tocht maken en ergens overnachten op de boten. Deze nacht in de natuur zorgt voor de beste kampvuurverhalen en avonturen!

Uiteraard is de week ook niet compleet zonder een goed feestje. Hiervoor trekken wij we naar een dorp in de buurt, maar ook op de boerderij kunnen we het erg gezellig maken. Time flies when you’re having fun! Want wat is er nou leuker dan een week lang veel zeilen en nieuwe avonturen beleven met leeftijdsgenoten?

Foto Impressie

Locatie

Onze uitvalsbasis voor de week is de boerderij van de Familie Hettinga in Terherne. De boerderij ligt aan het einde van een klein weggetje aan de Terkapler poelen.

Hier hebben wij onze eigen steiger waar de valkjes aan liggen. Zo kunnen we wanneer we maar willen het water op (of in)! Vanaf de Terkapler poelen zeil je snel naar grotere meren zoals het Sneekermeer en plaatsen zoals Sneek, Joure, Akkrum en Grou, waar we, als de wind het toelaat, een bezoek aan brengen. Op de boerderij slapen we in een oude stal die is omgebouwd tot slaapzaal. We hebben onze eigen douches, toiletten, keuken en een gebruikersruimte waar we ’s avonds bij elkaar komen en tijd doorbrengen als het buiten slecht weer is. Ook hebben we een grasveld waar we voetballen, trefballen of andere maffe spellen doen. Het is de ideale plek om tijd door te brengen als je niet op het water bent!

Meer informatie over de kampeerboerderij van de Familie Hettinga vind je op hun website: www.kampeerboerderijhettinga.nl

Overzicht

Wat
Zeilen vanuit accomodatie

Wanneer
30 juli t/m 6 augustus

Leeftijd
16 – 20  jaar

Prijs
€ 357,-
Niet-leden betalen € 26,- toeslag

X